divendres, 6 de maig del 2016

Medalla d'Honor Ciutat de Barcelona (proposta Districte Eixample)


Estem molt contents, molt. MOLTÍSSIM!!!!



Ahir durant el Ple del Districte de l'Eixample,  el consell va aprovar per unanimitat proposar per a la concessió de la Medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona a L'Associació Can Roger.

Estem MOLT AGRAÏTS.


Gràcies a les entitats que van impulsar  aquest projecte. Aquelles que no es van aturar quan tot estava en contra: Fundació Claror, AVV Sagrada FamíliaEsglésia Evangèlica Ebenezer, Parròquia Sagrada Família, Parròquia Sant Ignasi de Loiola i al Banc del Temps de Sagrada Família.

Gràcies als i les voluntàries. Sense ells, res seria possible a Can Roger. Sou l'energia, el cor i la maquinària que ens fa moure'ns i créixer.

Gràcies en qui va confiar i confia en nosaltres sigui fent aportacions econòmiques, donant-nos materials, fent xarxa, regalant-nos el seu temps,  per que es va creure  i es CREU el nostre projecte comunitari..... MENJADOR+HORT+ART

https://twitter.com/Bcn_Eixample/status/728293171650830341






També voldríem fer esment i felicitar a l'entorn de  Víctor Eusebio Apolinario Muraña, que a títol pòstum, ha estat proposat per la segona Medalla d'Honor del districte de l'Eixample.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada