dimarts, 9 de maig de 2017

Tancament definitiu Can Roger

Can Roger tanca definitivament


Amb molt dolor us hem de dir que Can Roger ha arribat a la seva fi. Ha estat un final inesperat, precipitat i que no ens podíem ni ensumar fa tan sols 5 mesos quan recollíem la Medalla d'Honor de l'Ajuntament de Barcelona.


Vam conèixer la imminent construcció de l'escola l'1 de febrer de mans del Districte de l'Eixample i el Consorci d'Educació de Barcelona. Després del xoc inicial algunes de les entitats que estem implicades activament en el projecte hem mirat de trobar una opció de continuïtat a l'interior d'illa, doncs la voluntat inicial expressada per l'Administracio era que tots dos projectes poguessin conviure.

Ho hem intentat. De debó que ho hem intentat aferrant-nos a un projecte exitós que ha significat un nexe, un espai de trobada i vincle, un espai per generar noves oportunitats per aquelles persones que patien una situació vulnerable. Un projecte on també s'hi han implicat  padrins particulars i empreses que ens han ajudat econòmicament. Un projecte que no hagués estat possible sense molts veïns i veïnes, que han aportat el seu temps de manera desinteressada, amb una predisposició admirable i una complicitat total. 
Ho hem intentat però no ha estat possible. El barri gaudirà des de setembre d'una nova escola que creixerà any rera any, amb dues noves línies per curs i que cada cop necessitarà més espai per al gaudi dels alumnes.
Ara ja només ens queda agrair de tot cor!

Gràcies usuaris i usuàries: per omplir de vida Can Roger, per trobar-hi un somriure i fer-nos tanta i tanta confiança.

Gràcies voluntaris i voluntàries: pel vostre temps, pel vostre saber fer, per fer-nos companyia en aquest camí.
Gràcies als padrins, particulars i empreses: per apostar i fer realitat un projecte com el que hem creat. I especialment gràcies a l'Obra Social La Caixa per ajudar-nos a salvar dos dels esculls importants del projecte amb aportacions econòmiques de quantia important.

Gràcies a les entitats: que heu gaudit de l'espai, que li heu trobat sentit, que heu derivat persones, que heu construït amb nosaltres.


Gràcies a tots i totes els qui heu estimat el projecte i l'heu fet realitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada