Qui en formem part?

En el marc de les moltes activitats sòcio-culturals i reivindicatives de l'Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família, d'un temps ençà hem vist incrementades les peticions d'ajuda d'aliments entre el veïnat més afectat per la crisi. En col·laboració amb d'altres entitats del barri del sector i amb la informació de les treballadores socials, els CAP i l'Administració estem repartint ajudes a més de 1.200 persones del barri.

És una iniciativa comunitària d’intercanvi de temps, habilitats, serveis i ajuda de forma gratuïta entre els veïns i veïnes del barri. Per a Can Roger podrem oferir part del nostre temps.

Fundació Claror (n'assumeix la secretaria)
Gestionem els dos centres esportius del barri, Claror Sardenya i Claror Cartagena. El que ens empeny a col·laborar amb Can Roger és la nostra missió: millorar la qualitat de vida de totes les persones al llarg de la seva vida. Ho fem gràcies a la promoció de l’activitat física i la salut però la nostra responsabilitat envers la societat ens impulsa a anar ‘Més enllà de l’esport’ fomentant, implicant-nos i sumant en projectes socials.

Esglèsia Bíblica Ebenezer de Barcelona (n'assumeix la presidència)
Portem 45 anys al barri (passatge Gaiolà, 8-12) i el nostre objectiu és predicar i proclamar l'Evangeli segons la paraula de Déu (La Bíblia).
El nostre desig de participar a Can Roger és motivat per la voluntat d'ajudar a les persones més necessitades amb els mitjans i recursos que tenim i, per això, ens hem involucrat amb molta il·lusió en aquest projecte social i cultural en favor de les persones més desfavorides.


Parròquia Sagrada Família i parròquia Sant Ignasi de Loiola
Les parròquies del barri estem en contacte directe amb molts veïns i veïnes que estan patint de debò la situació de crisi. I en els darrers anys, hem vist que el nombre de persones augmenta i ja és igual la condició econòmica que tenies fa uns anys. Moltes persones han perdut la feina i es troben abocades al llindar de la pobresa, amb cada cop menys recursos. Des de les parróquies lliurem menjar però ara ja tampoc n'hi ha prou ja que moltes persones no poden gaudir ni d'un àpat calent a la setmana. És per això que el projecte Can roger no només pot suposar un àpat calent, sinó també un àpat amb companyia i un espai per gaudir i compartir noves oportunitats.

Cap comentari: